Leon is…

Leon maakt graag mooie dingen. Omdat hij een sales- en marketingachtergrond heeft, is hij gewend om te denken vanuit de wensen van zijn klanten. Zijn creativiteit heeft hem er in 1998 toe gebracht om zelfstandig te gaan ontwerpen en realiseren voor particulieren en bedrijven.

Smaak

De ontwerpstijl van Leon: doe maar gewoon. De beste en mooiste oplossingen zijn vaak verbluffend simpel en ontwapenend eenvoudig.

Materiaal

Leon is een fan van natuurlijke materialen; vooral hout. Leon vindt dat overdaad schaadt. Als iets echt mooi is, moet je het juist beperkt gebruiken.

Licht

Leon vindt licht belangrijk. Dit kan een ruimte maken of breken. Met diverse oplossingen (bijvoorbeeld geraffineerd gebruik van spiegels) wil hij klanten nog wel eens flink wat licht en ruimte leveren.

Stijl

Leon heeft zo zijn ideeën over stijl, maar zal nooit zijn smaak opdringen. Hij is er voor om úw ontwerpwensen te realiseren. Dat krijgt gestalte in een harmonieus ontwerp dat een integraal onderdeel van uw interieur vormt en daar nadrukkelijk iets aan toevoegt.

Uitvoering

Leon steekt zélf de handen uit de mouwen om een ontwerp te realiseren.