Hoe werkt Leon

Leon ontwerpt vanuit de wensen van de klant. Hij gaat met hen in gesprek en op zoek naar alles wat ze willen en eisen. Het is zijn uitdaging om al hun dromen in het ontwerp te realiseren. Kan dit niet, dan help hij zijn klant om prioriteiten te stellen en keuzen te maken. Hoe werkt dit?
Kennismaking

PA113751

Iedere samenwerking begint met een kennismaking bij u thuis. Hier wordt besproken wat er moet gebeuren. Om het project een goede start te geven, neemt Leon hier alle tijd voor. Meestal wordt er ook al ingemeten en gefotografeerd. Soms stuurt hij van te voren een checklist. Dat kan u helpen om zaken te bedenken en te verwoorden.

Ontwerp

Na dit eerste gesprek is de keuze aan u of u Leon wilt laten ontwerpen. Zo ja, dan gaat hij aan de slag. Hij maakt een compleet ontwerp, inclusief een duidelijke offerte voor de uitvoering hiervan.
U betaalt een bijdrage in de ontwerpkosten van € 500,–. Dit bedrag wordt niet berekend, als de uitvoering door Leon wordt gedaan. Laat u het ontwerp elders realiseren, dan blijven de ontwerpkosten dus tot dit bedrag beperkt.

Afronden

Na de presentatie van het ontwerp met state of the art tekeningen en materiaalmonsters,Sérgio werktafel kunt u uiteraard aanpassingen doorgeven. De puntjes worden op de ‘i’ gezet. Is dit klaar, dan wordt het ontwerp definitief gemaakt.
Daarna wordt de productie en plaatsing ingepland. Leon werkt samen met vakbekwame meubelmakers en interieurbouwers in Portugal. Hier is ouderwets vakmanschap nog betaalbaar.

Uitvoering

Het plaatsen van keukens en verbouwen van badkamers doet Leon zelf. Vaak heeft hij hulp van een ervaren vakman. Zo heeft u de garantie dat het ontwerp in het echt net zo mooi wordt als het er op papier uit zag.